SIGNRACER - ПРЕЦИЗНОСТТА СРЕЩА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА: ИНДУСТРИАЛНИ РЕШЕНИЯ

SIGNRACER 2512 HB

HB означава High Bridge, директен печат върху по-високи обекти, чрез преместване на траверсата до 50 см височина.


SIGNRACER 2512 HB е проектиран специално за онези индустриални клиенти, които изискват възможност за печат до 50 cm височина. Принтерът използва моторизирани повдигащи механизми от двете страни на високата траверса. В комбинация с линеен двигател и 1-микронен енкодер може да постигне същата точност, като стандартните плоски SIGNRACER, дори при най-високата позиция на траверсата.


НИСКА ПОЗИЦИЯ

СРЕДНА ПОЗИЦИЯ

ВИСОКА ПОЗИЦИЯ

Комбинацията на дизайн с висока траверса и high-distance (7 мм.) възможности за печат, правят това индустриално решение уникално на пазара. Всички индустриални мастила на Signracer могат да се използват и на SIGNRACER 2512 HB. 
С PremiumFlex+ може да се печата върху обувки и други модни продукти  естествена или изкуствена кожа. 
С мастилото SIGNRACER SR-200+ може да се печата върху предизвикателни материали, като пластмаси, твърди метали, дърво, стъкло.


SIGNRACER 2512 HB 3D


Signracer има клиенти в швейцарската часовникарска индустрия, които се нуждаят от високо прецизен 3D печат. За тази цел се нанасят слоеве от 10-40 микрона, за да се създаде височина няколко мм. За да се прецизира и нанесе точно печатната структура, е необходимо иновативно лазерно сканиране на отпечатаната повърхност. Лазерният скенер определя най-високата точка на дигитално отпечатания слой и автоматично регулира височината на каретата по време на печатния процес. Най-голямото предимство на тази технология е супер прецизният печат с контролирано разстояние до носителя и фактът, че печатът не трябва да се прекъсва.

SIGNRACER 2512V

V означава едновременен печат на бяло, CMYК и лак


SIGNRACER 2512V е плоскопечатен принтер с триредова конфигурация и сложен светодиод, специално проектиран за това приложение. Конфигурацията позволява едновременен печат и втвърдяване на бяло, CMYK и лак. Специалният светодиод използва модул за втвърдяване с ниска интензивност за лака. Това позволява по-фин контрол върху процеса на втвърдяване на лака и резултира в превъзходно твърдо и гланцово покритие.


Нов специален LED модул за "забавено" втвърдяване на лакaВисока адхезия към субстрата

Високо прецизен печат

Дигитален праймер и лак

3D ефект с наслояване


Индустриални приложения

SIGNRACER SR-200+ мастило

Мастилото SIGNRACER SR-200+ гарантира превъзходна адхезия към предизвикателни материали като различни метали, включително алуминий, неръждаема стомана и анодизиран алуминий, което е от решаващо значение за индустрии, като автомобилостроенето и часовникарството. Такава „здрава“ адхезия е от изключителна важност за приложения, изискващи издръжливост срещу тежки условия. SIGNRACER SR-200+ преминава строги полеви тестове след екстремни климатични обработки, което го прави идеално решение за трайни, висококачествени отпечатъци върху промишлени компоненти.

SIGNRACER PremiumFlex+ мастило

Мастилото SIGNRACER PremiumFlex+ е специално формулирано за висока гъвкавост, което го прави идеално решение за печат върху кожа и изкуствена кожа, използвани широко при производството на обувки, чанти, модни артикули и състезателни костюми. Това мастило осигурява трайна гъвкавост, която е от съществено значение в сектори като модни обувки и луксозни стоки. Неговата издръжливост и висока еластичност са от ключово значение за продуктите, които се подлагат на редовна употреба и физически стрес, отговаряйки на взискателните изисквания на Bally Test за индустриални кожени стандарти.ОЩЕ НОВИНИ