19 Януари, 2024
​НОВО: Представяме ви INTEC ColorCut FB780-T
Усъвършенствано биговане и прецизно рязане за P.O.S., опаковки и производство на етикети.


Изключителен хардуер
Новият FB780-T
е най-новото допълнение на серията Intec ColorCut T и първата в света цифрова B2 режеща маса с тангенциално управление на биговащия инструмент с работна площ от 480 на 660 мм .
 

С активен биговащ инструмент с тангенциално управление и пасивно рязане по контур (drag knife) - и двете функционалности със скорост от 1200 мм / сек - FB780-T предлага 66% по-голямо ниво на натиск, спрямо предходни модели, от 2,5 кг., за гладко, дълбоко биговане на широка гама от материали до 800 микрона . Отличен за производство на малки и средни серии и прототипи на тежки картони и винилови листове. FB780-T разширява поколението от високопроизводителни цифрови щанци за дигитални решения.

Интуитивен софтуер
Включеният към машината софтуер
ColorCut Pro 5 осигурява лесен работен процес, който безпроблемно се интегрира с включените плъгини за Adobe® Illustrator® и CorelDRAW.®

Регистрационна система
 Усъвършенствано 9-то поколение ARMS (автоматична система за регистрационни маркировки), използва камера с висока разделителна способност Vision 3 CCD за четене на QR кодове. Това позволява  автоматично извличане на необходимия файл за изрязване. Прецизната система при разчитане на регистрационните маркировки, коригира линейни, мащабни, и ротационни позиционни разлики и се адаптира за да изреже коректно необходимата задача.