05 Ноември, 2023
INEDIT ПРЕДСТАВЯ НАЙ-НОВАТА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА RIP СОФТУЕРА СИ ЗА ДИГИТАЛЕН ТЕКСТИЛЕН ПЕЧАТ 
neoStampa ВЕРСИЯ 10.2.


Подобрен контрол на цветовете

С динамичното създаване на цветови палитри вече можете автоматично да генерирате базирани на мастило цветове по време на фазата на проектиране, всичко това благодарение на иновативна технология Drop Relation Determination (DRD). Тя анализира размерите на капките, осигурявайки стабилност и съвместимост на плотера.


Безпроблемна PDF съвместимост

neoStampa Delta сега включва Mako® PDF енджина, осигурявайки прецизно възпроизвеждане на дизайна от всеки PDF / X файл. Кажете сбогом на проблемите със съвместимостта и здравейте на перфектните пиксели.


Web‐to-Print интеграция

Новият neoStampa Print Server, позволява безпроблемна интеграция със системи Web‐to-Print. Рационализирайте бизнеса си за печат при поискване и подобрете удовлетвореността на клиентите.


Double Ink Split 

Нов алгоритъм за dithering оптимизира двойното разделяне на канала за мастило, намалявайки шума и разсейването в светли зони и осигурявайки изключително качество на печат.


Подобрено градиентно възпроизвеждане

Подобрихме управлението на спот цветовете за усъвършенствано възпроизвеждане на градиенти и консистенция на цвета. Постигайте жизнени, реалистични текстилни изделия с лекота.


Опции за тесен обхват (Narrow Gamut)

Повишете „жизнеността“ на текстила си с нашия нов модел за разделяне на мастило за принтери с ограничена гама (6+ цвята). Вашите отпечатъци ще изпъкнат с богати, ярки цветове.


API за управление на производството

Свържете своя производствен работен процес безпроблемно с нашия нов API, рационализирайки операции и осигуряване на ефективно производство без грешки.


Контрол в реално време

Новата услуга на „Центъра за управление“ предоставя актуализации на състоянието на работата в реално време, което ви позволява да наблюдавате и контролирате опашките за печат от всяко устройство, като следите отблизо производство, производителност и консумация на мастило.СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС