07 Септември, 2023
НОВИ СТАНДАРТИ ВЪВ ВИЗУАЛНИЯ МЪРЧЪНДАЙЗИНГ:

​ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УНИФИЦИРАНИ ЦВЕТОВЕ И КАЧЕСТВО НА ПЕЧАТ С AGFA Jeti Tauro H3300UHS LEDBernard Group (TBG)
е водеща компания за визуален мърчандайзинг с опит в проектирането и производството, която прави значителен бизнес с много от най-престижните търговски, здравни и корпоративни ​брандове в света. Тези най-добри в класа си компании разчитат на TBG, за да проектират и произвеждат забележителни и отличаващи се мърчандайзинг продукти и да осигурят безупречно изпълнение на MKTG задачата си.


TBG се гордее с това, че остава на върха на технологиите и гарантира, че производството на всеки продукт ще покрие крайните срокове на клиента. Когато се сблъсква с модернизирането на застаряващия парк от широкоформатни принтери, екипът на TBG прекарва месеци в проучване на доставчици и нови технологии. 
Те избират AGFA и инсталират четири Jeti Tauro H3300 UHS високопродуктивни UV LED широкоформатни хибридни мастиленоструйни системи за твърди и гъвкави носители.


“Целите ни включваха намаляване на оперативните ни разходи и изграждане на капацитет за бъдещ растеж", казва Бъди Крамбер, вицепрезидент по операциите на TBG. "Също така трябваше да създадем последователност в нашия сегашен парк относно медиите със съвпадение на цветовете, комплекти мастило и производителност.”


Jeti Tauro H3300 UHS LED използва 60% по-малко мастило. Това е страхотно, защото наблюдаваме много по-наситен образ, който изглежда сякаш има много повече мастило.

Бъди Крамбер • вицепрезидент по операциите, The Bernard GroupВИСОКО - АВТОМАТИЗИРАНИ ОПЕРАЦИИ


TBG поставя новия, надежден "арсенал" на Jeti Tauro в производствения си цикъл. Техните Jeti Tauro H3300 UHS LED преси включват две главни ролкови системи за печат с висока производителност и голям обем; Лек ролков модул за бързо превключване между ролкови и листови носители и напълно автоматизирана система, която работи до 174 плоскости на час, за да постигне проекти "печат, рязане, финиш". Jeti Tauro доставя унифициран цвят и качество, което TBG изисква към всичките си дисплеи и рекламни знаци.


Светодиодните UV принтери Tauro H3300 UHS са за тежко натоварване, забележителна здравина и производителност, които лесно се справят с многосменния режим на работа на TBG и екстремните натоварвания.

Те без усилие произвеждат отпечатъци с ширина до 3,3 м в четири или шест цвята при скорост до 905 м²/час.


На мястото на предишните седем различни печатни позиции от различни производители, TBG рационализира процеса на планиране и производство с "арсенал" от 4 Jeti Tauro. Print Factory чрез широкоформатния работен процес на Asanti управлява машините и контролира целия процес на печат. Той опростява, оптимизира и автоматизира възможно най-много стъпки, като по този начин увеличава производителността. Тъй като TBG предлага на клиентите мострени проби на производственото си оборудване, Jeti Tauro с Asanti опростиха тази важна клиентска услуга с добавена стойност.Беше удивително да се види това качество на изображението, като същевременно се знае колко по-малко мастило всъщност се използва.

Бъди Крамбер • вицепрезидент по операциите, The Bernard Group


ПО-ВИСОКОТО НАСИЩАНЕ С ПИГМЕНТИ ОЗНАЧАВА ПО-МАЛКО МАСТИЛО И ПО-МАЛКО РАЗХОДИ


Не вярвахме на числата, свързани с количеството мастило, използвано с Jeti Tauro, обяснява Крамбер. "За да го докажем, купихме висок клас кантар и претеглихме плоскости от стирен от три различни доставчика преди и след отпечатването. Ние станахме свидетели на използване на 40% мастило от това, което други производители изразходват. Jeti Tauro UHS използва 60% по-малко мастило."

Мастилото Agfa има по-високо пигментно насищане, така че е необходимо по-малко, за да се получи желаният цвят. Принтерите Tauro помагат за намаляване на общите оперативни разходи в TBG. UV LED мастилата на Agfa осигуряват широка цветова гама и висока цветова жизненост на изхода, наподобяващ детайлите и гладкостта на офсетовия печат. Патентованото тънко полагане на мастилото, алгоритмите за изстрелване на капките и маскиращата технология се комбинират, за да осигурят отлично възпроизвеждане на плътни цветове на различни носители.


7-pl капчици произвеждат зашеметяващи изображения с 635 x 1200 dpi с ясно изобразяване на сенки, маркиране на детайли и остри "като бръснач" текстове в малък 4-точков тип, както в положителен, така и в инверсен текст. Принтерите също се отличават с плавни преливки в тоналния диапазон, с изключително възпроизвеждане на тена на кожата.Трябваше да създадем последователност в нашия печатен парк със съвпадение на цветовете, комплекти мастило и производителност. Каквото и да пробвахме, непрекъснато се връщахме към AGFA.

Бъди Крамбер • вицепрезидент по операциите, The Bernard GroupМИНИМИЗИРАНЕ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА


Социалната отговорност е в основата на TBG. Екипът се ангажира да води индустрията в минимизирането на въздействието на своите дейности върху околната среда, чрез внимателно снабдяване с материали и интегриране на устойчиви практики. Икономическите и екологични ползи от Jeti Tauro UHS затвърдиха решението ни за покупка . С по-ниска консумация на енергия и сертифицирани по GREENGUARD Gold мастила, системите Jeti Tauro H3300 UHS предлагат по-устойчиво решение.


ВДИГАНЕ НА ЛЕТВАТА


TBG умее да прави стратегически ходове, които развиват бизнеса й в сегментите на дребно, здравеопазването и корпоративния сектор. Изпълнението на сложни идеи на най-високо ниво последователно, носи печеливши решения на техните клиенти. Инвестирайки в JetiTauro UHS, TBG пленява аудиторията със завладяваща визуална ангажираност и поставя нови стандарти за индустрията.


​Светодиодните UV принтери Jeti Tauro H3300 UHS на Agfa помагат на TBG да бъде на върха на технологиите и да гарантира, че всеки продукт отговаря на крайните срокове и критерии на клиентите.”