| ИСТОРИЯ ЗА УСПЕХА

​INNOVATE & AUTOMATE:
УСПЕХЪТ НА BLUEJET

Комбинацията от маси за рязане, автоматизирани фидери и стакери, и роботизация позволяват денонощна работа и повече от удвояване на производителността. Тази автоматизация е помогнала на Bluejet да се превърне в една от най-големите компании в Полша...

КЪМ ПУБЛИКАЦИЯТА

Mr. AKIHISA OGAWA
​Е НАЗНАЧЕН ЗА УПРАВЛЯВАЩ ДИРЕКТОР, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА MUTOH EUROPE

Mr. AKIHISA OGAWAОстенде, Белгия. 
Mutoh Europe nv, EMEA бизнес звено на Mutoh Industries Co. Ltd., Япония, обявява назначаването на г-н Акихиса Огава за управляващ директор, председател на компанията. Това стратегическо решение е продиктувано от силния ангажимент на Mutoh да ускори растежа си в бизнес зоната EMEA (Европа, Близкия изток и Африка).


Г-н Акихиса Огава ще съчетава тази нова роля със съществуващата си, като управляващ директор в Mutoh Industries Co. Ltd, Япония, отговарящ за продажбите в чужбина.

Докато г-н Мицуо Такацу, като управляващ директор на Mutoh Europe, ще продължи да наблюдава ежедневните операции на Mutoh Europe и изпълнението на стратегията на компанията, г-н Огава ще определи - в пряк синхрон с борда на директорите на Mutoh Industries Co. Ltd в Япония - дългосрочните бизнес цели на Mutoh в бизнес зоната на EMEA и цялостната стратегия и посока на компанията към постигане на устойчив растеж и разширяване на позициите ѝ, като доверен и предпочитан доставчик на иновативни решения за дигитален печат.


На 64 години, г-н Акихиса Огава, притежава магистърска степен по икономика, придобита през 1982 г. в Sophia University, Токио, Япония. Присъединява се към Mutoh Industries Co. Ltd. през февруари 2019 г. Преди да стане част от управленския екип на Mutoh, г-н Акихиса Огава успешно ръководи международните продажби на Panasonic®, заемайки управленски позиции, от които 16,5 години в САЩ и близо 3 години в Китай.


За MUTOH EUROPE nv


Mutoh Europe nv е дъщерно дружество и EMEA седалище на Mutoh Industries Co. Ltd, Токио, Япония (TYO: 7999 "MUTOH"). Основана през 1991 г., дейността на компанията обхваща продажби, поддръжка на продажбите, склад и логистика, маркетинг, поддръжка на продукти и приложения, сервизно обучение и следпродажбено обслужване на хардуер Mutoh.

На територията на EMEA продуктите на Mutoh се разпространяват и поддържат изключително чрез широка мрежа от сертифицирани дистрибутори и партньори чрез бизнес подразделенията на Mutoh в Белгия (Mutoh Europe), Германия (Mutoh Deutschland GmbH) и балтийските държави/Финландия (Mutoh North Europe).

INNOVATE & AUTOMATE:
​УСПЕХЪТ НА BLUEJET

Ако искате да увеличите производителността си, трябва да потърсите автоматизация. Времето, което губехме за зареждане, преместване и подреждане на готовия продукт, беше много голямо, понякога около 60% на ден. Днес нямаме този проблем.

BluejetПълната автоматизация увеличава скоростта на производството, за да отговори на търсенето на клиентите


Дава възможност за растеж на бизнеса : повече продукти, произведени по-бързо, повече клиенти


Въвеждането на роботика допълнително повишава производителносттаБързина и точност, с автоматизирана ефективност

В това видео Павел обяснява как комбинацията от режещи маси Kongsberg и автоматизирано подаване и подреждане е повишила не само производителността, но и ефективността в Bluejet – без никакъв компромис с качеството или точността.

Той обяснява как с пълната автоматизация по време на производствения процес, екипът на Bluejet сега е по-бърз от всякога. "Можем да работим на три смени, пет дни, шест дни; понякога, когато имаме огромни поръчки, дори седем дни в седмицата - без никакъв проблем".

"Започнахме само с малък плотер, но днес имаме огромни машини", казва Павел. 
"Bluejet е една от най-големите компании в Полша днес. Имаме най-голям капацитет и можем да изработим много, различни продукти за нашите клиенти. "


Гледайте видеото, за да откриете как комбинацията от масите Kongsberg C64 и C66 с автоматизирания Feeder & Stacker и роботиката помогна на Bluejet да отговори на нарастващите изисквания на клиентите, да повиши производителността и да разшири продуктовото си портфолио.
​Изследвайте творческия процес с талантливия специалист Филип, докато той демонстрира стъпките на вдъхването на живот на 3D модел на динозавър. Всяка стъпка, от дизайна на модела до прецизното рязане на картон с помощта на  Kongsberg X, се изпълнява внимателно. Вижте трансформацията, докато динозавърът постепенно придобива форма пред очите ви. Вдъхновете се и изследвайте безкрайни възможности. 
Гледайте видеото сега !


Прецизно рязане

Инструмент CorruSpeed ​​е проектиран специално за високоскоростно цифрово довършване на велпапе без осцилиране. Инструментът CorruSpeed ​​симулира ефекта на конвенционалното щанцоване, което води до по-чисти и по-точни срезове без неравности. Той произвежда прецизно, чисто покритие на ръбовете дори при най-високите скорости и гладко реже голямо разнообразие от различни видове велпапе до 7 mm двойни и BC канали. Инструментът постига значително спестяване на време при много велпапета, дори с високо съдържание на рециклирани материали.

XEROX
​ПОЛУЧАВА НАЙ-ВИСОКОТО ОТЛИЧИЕ НА ПРОГРАМАТА ENERGY STAR®

Xerox има честта да получи наградата ENERGY STAR ® 2023 Партньор на годината, за отлични постижения в устойчивото развитие, първокласно признание от Агенцията за опазване на околната среда на САЩ (EPA) и Министерството на енергетиката на САЩ.


Победителите са избрани от хиляди партньори на ENERGY STAR и са част от изтъкната група, която се е представила на превъзходно ниво при управлението на използването на енергия. Организациите, които печелят наградата Sustainable Excellence, последователно печелят Партньор на годината в продължение на няколко поредни години, като годишните постижения продължават да надминават тези от предишни години.

Победителите трябва да:

  • Демонстрирайте най-добрите практики в цялата организация;
  • Докажат спестяване на енергия за цялата организация; и
  • Участват активно в представянето на предимствата на ENERGY STAR.

„Xerox има дългогодишен опит и отношение към програмата ENERGY STAR, служейки като един от чартърните партньори, които помогнаха за установяването на стандартите на програмата. Xerox се стреми 100% от новите продукти на компанията да отговорят на критериите и да получат сертификат ENERGY STAR, постигайки тази цел всяка година от 2010 г. насам,” каза Wendi Latko, вицепрезидент по околната среда, здравето, безопасността и устойчивостта в Xerox. „Тази награда е признание за нашите постоянни усилия да продължим стремежа си да бъдем по-добри и надграждаме с нови подобрения всяка следващата година, ние и нашите клиенти.“

„Докато ускоряваме историческите усилия за справяне с изменението на климата, публично-частните партньорства ще бъдат от съществено значение за реализирането на мащаба на нашата мисия“, каза администраторът на EPA Майкъл С. Регън.

Xerox е наследник на ангажираността да предприема решителни действия за изграждане на по-устойчиво бъдеще за всички – служители, клиенти, общности и планетата. Компанията ускори своята нетна нулева цел с десет години до 2040 г. и компенсира почти 240 милиона паунда въглероден диоксид чрез PrintReleaf.

 

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦ
АВГУСТ


Серия Kongsberg X

Kongsberg X са най-гъвкавите режещи маси, които предлагат висока надеждност, прецизност и лекота на използване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС 

ЦВЯТ НА МЕСЕЦ 
АВГУСТ

STAHLS' AURORA

AURORA ОЗАРЯВА!

AURORA променя нюанса си според светлината и прави дизайните СТИЛНИ и СИЯЙНИ!


ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…?
Полярно сияние (Aurora) е оптично явление, наблюдавано в небето над полярните райони на Земята (Северно наричано още Aurora Borealis и Южно, известно като Aurora Australis) образуващо се вследствие на взаимодействието на заредени частици от слънчевия вятър с магнитосферата. Явлението може да се оприличи на поразително красив танц на разноцветни светлини в небето.

На всеки 11 години дейността на Слънцето достига своя максимум и потокът на слънчевия вятър се засилва. В този период полярните сияния са много живописни. 

Aurora Borealis буквално преведено от латински означава „Зора на севера“.


Фолиата от серията AURORA се отличават с лека текстура, която добавя стил към сиянието!


Изберете ЦВЕТЪТ от ФОЛИАТА AURORA/Chroma Twill на STHALS’!


КЪМ ФОЛИАТА 

НА ФОКУС ПРЕЗ 
АВГУСТ


СЕТ " HTV АПЛИКАЦИЯ" 


Специално предложение Print & Cut 


КЪМ СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ИСТОРИЯ

Компанията е основана през 1965 г. в Конгсберг, Норвегия. И до днес отделът за научноизследователска и развойна дейност все още се намира в Конгсберг. Производствените мощности са позиционирани в Бърно, Чехия, а централният офис и центърът за клиенти са в Гент, Белгия.

През август 2021 г. Kongsberg Precision Cutting Systems придоби MultiCam Inc. MultiCam доставя иновативни CNC решения за рязане за множество индустрии и приложения. Продуктовото портфолио на MultiCam включва CNC рутери, дигитални ножове, лазери, плазма режещи машини и машини за рязане с водна струя.

От 2021 г. Kongsberg Precision Cutting Systems е собственост на OpenGate Capital – частна инвестиционна компания със седалище в Лос Анджелис, Калифорния, с европейски офис в Париж и инвестиции на пет континента.

Когато инвестирате в маса Kongsberg, можете да очаквате най-високото ниво на обслужване на пазара.


КЪМ ПРОДУ​​КТИТЕ