| НА Ф​ОКУС

5 ЛЕТНИ ИДЕИ

ЗА АПЛИКАЦИЯ С ТЕРМО-ТРАНСФЕРНО ФОЛИО

СПЕЦИАЛНИ ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ „СЕТ HTV АПЛИКАЦИЯ“

КЪМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ​​​​

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ

КАЧЕСТВО И ПРЕЦИЗНОСТ:
​ПЪТЯТ НА MUTOH
Интервю с президента на Mutoh Holdings Co., Ltd. Япония, г-н Yasuhiko Isobe

Mutoh насърчава разработването на оригинална технология, експертизата и качеството на дизайна, създавайки производствени системи, които са в състояние гъвкаво и бързо да отговорят на нуждите на потребителите.

Yasuhiko Isobe • President, Mutoh Holdings Co., Ltd.


Основана през 1952 г., Mutoh Holdings се утвърди като световен лидер в широкоформатните InkJet принтери.

Като компания, която произвежда висококачествени и прецизни продукти, Mutoh Holdings специализира в широкоформатни мастиленоструйни принтери, следвайки японския принцип на monozukuri – стремежът към съвършенство в производството. 
За клиентите в Япония и по света, базираната в Токио компания е също така надежден доставчик на консумативи и поддръжка на принтери, 3D принтери, устройства за проектиране и измерване и ИТ решения.

 "Mutoh Industry е създадена след разработването на Drafter®, който е чертожна дъска, използвана за проектиране", казва президентът на компанията Yasuhiko Isobe. 
"Това беше преди 70 години и целият ни растеж оттогава доведе до това, което сме днес – производител на хардуер и софтуер с основен продукт, който интегрира редица различни технологии. Нашите широкоформатни принтери могат да се адаптират към всякакъв вид мастило."

Според г-н Isobe, monozukuri се свежда до отдадеността на японските производители към усъвършенстването на техните продукти.
"За продукт като принтери, технологията трябва да бъде прецизна, без отклонение", обяснява той. 
"Нека кажем, че нашите широкоформатни принтери отнемат 10 часа за изработка. Пет от тези часове са необходими за сглобяване, така че може да се запитате какво правим с останалите пет. Това време изразходваме за прецизна настройка и проверка." 

Докато Mutoh е установила задгранични локации в Европа, Съединените щати и Австралия, нейната ангажираност към добре изграден производствен процес обосновава решението фабриките да останат на родна земя. 
"Нашето производство изисква инженерна експертиза, която може да се намери само в Япония", казва г-н Isobe. 

Mutoh е посветен на гаранцията, че нейните продукти допринасят за по-зелено бъдеще. Използването на екологични мастила е ключово за това усилие, започвайки с преминаването от солвентни към еко-солвентни такива.
"Солвентните мастила не са екологични", казва г-н Isobe. "Те съдържат летливи органични съединения и когато изсъхнат, се отделя химична пара. Те бяха предпочитан избор, особено за големи табели и дисплеи, защото са изключително устойчиви на слънчева светлина. Въпреки това, мастило със същата производителност вече съществува в екологична форма."

"Друг нов тип мастило, върху което се фокусираме, е UV мастилото; то изсъхва и се стабилизира непосредствено след отпечатване с помощта на UV светлина, така че се счита за екологично. Въпреки това, то няма силна устойчивост срещу слънчева светлина, така че все още не сме го използвали за отпечатване на знаци. Има и мастило на водна основа, което е много екологично, но има ограничение на носителите, на които може да бъде печатано. Нормалната хартия е добра, но хартията за списания, която има блясък, не абсорбира мастилото, така че не може да се отпечата на този вид носители. ".

Сред най-новите принтери, които слизат от производствената линия на Mutoh, е XPJ-1462UF, първият в индустрията средно голям UV плоско печатащ принтер

"Планът за следващите две до три години е да се премине към предимно екологични мастила", заключава г-н Isobe.

Най-новите продукти на компанията също следват възхода на 3D принтирането. 
Например, новият Value 3D Magix MF-900 е в състояние да моделира материали, съдържащи въглеродни влакна – много търсена възможност от клиенти, които желаят да създадат прототипи за приспособления и части.
"Към днешна дата смятаме, че 3D печатът процъфтява, въпреки че от бизнес гледна точка не е все още доходоносен", казва г-н Isobe. 
"Всъщност ние действаме като агент на голяма американска компания за 3D печат. Засега използването на 3D принтери е ограничени до изработване на модели или макети, и като дилър на 3D принтери сме включили тяхната употреба, но тази употреба е ограничена до производството на части, които изискват по-малка сложност. По отношение на 3D принтерите, нашият фокус не е върху мащаба и е по-насочен към средни до малки принтери. "

Сред ИТ продуктите, разработени от Mutoh, има набор от CAD инструменти, както и най-съвременния Mutoh софтуер VerteLith RIP, който предлага на потребителите пълен контрол върху процеса на печат – от оптимизацията, през управлението на цветовете и оформлението, до функции за визуализация на задачите.
Нещо повече, клиентите могат да се абонират за Mutoh Club, ексклузивна уеб услуга, която предоставя новини и анонси за новости, позволява да проверявате състоянието на принтера си с Mutoh Status Monitor и прави най-новите ръководства и драйвери за принтери достъпни за изтегляне.

Когато става въпрос за международен бизнес, Mutoh не планира да се разширява отвъд трите региона, в които вече присъства. 
Г-н Isobe казва: "Нашият акцент в момента е върху Северна Америка, Европа и Австралия. Причината за този наш фокус е, че предоставяме не само принтери, но и мастило. Ако продаваме в Азия на страни като Китай, те са склонни да купуват само принтера, а не мастилото. Те искат да намалят разходите и затова използват по-евтино, по-посредствено мастило. Този бизнес стил не е желателен за нас."СТЪПКА ПО СТЪПКА: 
​НАСТРОЙКА НА ONYX И GRAPHTEC FC-9000

​Подробно видео "Как да работите с Graphtec и Onyx Thrive".
Видеото показва подробно стъпките от това как да инсталирате плотера до конфигуриране на разширени функции.


​НАГРАДА ЗА NAZDAR:
​ЗА ЕКОЛОГИЧНИ УСИЛИЯ СЪС СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ECOVADIS  ЗА УСТОЙЧИВОСТ

​От основаването си през 2007 г. световната организация EcoVadis оценява усилията на компаниите да работят устойчиво и да отговарят на високи социални стандарти.
EcoVadis изследва управлението на устойчивостта на бизнеса в областта на околната среда, трудовите и човешките права, етиката и устойчивите доставки.

По време на последната си оценка на Nazdar, EcoVadis разгледа текущите усилия на бизнеса да стане по-устойчив, както и плановете му за прилагане на допълнителни екологични програми. 

EcoVadis беше впечатлен от подхода на Nazdar и награди компанията със сребърен медал в знак на признание за нейната работа. Наградата поставя Nazdar сред първите 25% от компаниите, оценявани от EcoVadis.

Nazdar има дългосрочен ангажимент към околната среда и стартира редица инициативи, за да помогне не само на бизнеса да постигне собствените си цели, но и да ги предаде на клиенти, които имат подобни амбиции и цели.

Като носител на сребърен медал на EcoVadis, Nazdar се нарежда сред водещи компании в света по отношение на устойчивост и опазване на околната среда.

„Ние сме изключително щастливи, че получихме признание за нашите усилия към устойчивост“, казва Евън Бенбоу, вицепрезидент по изследвания и развитие в Nazdar. 
„Горди сме с нашите различни програми за опазване на околната среда и начина по който те помагат както на бизнеса, така и на нашите клиенти; признаването на този ангажимент от водеща глобална организация като EcoVadis е значимо потвърждение за това.“

СПЕЦИАЛНИ ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

СЕТ “HTV АПЛИКАЦИЯ I”

 
Комплектът включва:
•  Режещ плотер Graphtec CE7000-60
•  Термо-трансферна преса Stahls'Sprint Mag Digital XL 40x50

ПОДАРЪК:

Включва фолио на стойност 200 лева.
Препоръчваме Ви новите фолиа на Stahls' от сериите CAD-CUT® Switch и CAD-CUT® Aurora


  • Валидност 15 Септември 2023 или до изчерпване на складовата наличност
  • Посочените цени са без ДДС.
  • Цената включва доставка.


ПОРЪЧАЙТЕ

СЕТ “HTV АПЛИКАЦИЯ II”

 
Комплектът включва:
•  Режещ плотер GCC EX-II 24LX + Great Cut
Получавате плотер с оптика за рязане по контур GCC EX-II 24LX + Great Cut на цената на GCC Expert II 24
•  Термо-трансферна преса Easty BS-405 Magnetic Auto Open 40x50


ПОДАРЪК:

Включва фолио на стойност 100 лева.
Препоръчваме Ви новите фолиа на Stahls' от сериите CAD-CUT® Switch и CAD-CUT® Aurora
  • Валидност 15 Септември 2023 или до изчерпване на складовата наличност
  • Посочените цени са без ДДС.
  • Цената включва доставка.

 

ПОРЪЧАЙТЕ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦ
ЮЛИ


СЕТ " HTV АПЛИКАЦИЯ"

Изберете подходящия за Вашия бюджет и натоварване продуктов сет.

ПОИСКАЙ КОНСУЛТАЦИЯ 

ЦВЯТ НА МЕСЕЦ 
ЮЛИ


STAHLS' NEON

НЕОНЪТ е цветът, който ОТКРОЯВА!

НЕОНОВИЯТ цвят прави дизайните ВИДИМИ и ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ!ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…?
• • Тийнейджърът от Охайо Боб Суицер изобретява неоновата /луминесцентна боя през 30-те години на миналия век. Експериментира смествайки лак за дърво с луминесцентни минерали.

През Втората световна война същата технология е използвана за създаването на якета с висока видимост;

• 80-те са времето, в което неонът за първи път се превръща в моден акценти;

• През 2018 ревю на Прада задава неоновия тон на модните тенденции на сезона…

• През 2020 много дизайнери прегръщат идеята за завръщането на неона и той триумфира и днес…Изберете ЦВЕТЪТ от НЕОНОВИТЕ ФОЛИА на STHALS’!


КЪМ ФОЛИАТА 

НА ФОКУС ПРЕЗ 
ЮЛИ


​│СЕТ " HTV АПЛИКАЦИЯ 

│Специално предложение Print & Cut